Çorlu Eğitim Ve Spor Vakfı 2018 Olağan Mütevelli Toplantısı Gerçekleştirildi

2018-2020 döneminde yeni bir yurt yapma hedefi koyan vakıf tüm Çorlu halkından destek ve yardımlarını beklemektedir. Vakfın onursal başkanlığına Hasan Orta seçilirken yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine

Oben Kuleci
Melih Sezer

Çorlu Eğitim Ve Spor Vakfı Mütevelli Listesi

İlkay ÇELİKKAN, Ahmet ALTAY, Hasan ORTA, Tahsin TEPE, Nedim ERSÖZ, Aydinç DOLAPÇIOĞLU, Adnan ÖZTANIR, Ercan Malik DOĞANCA, Hikmet İŞTEAL, Doğan ERSİN, Mustafa KIRCALI, Adnan SÜLÜN, Adem GÜLEROĞLU, Nihat PEHLİVAN, Halit SOLAKER, Recep DÜZENLİ, İlhan KARA, Yaşar VARLI, Yılmaz CONKUROĞLU, İbrahim SİDAR, Halil ÇİVİCİ, Rahim KIPÇAK, Ünal BAYSAN, İ.Hakkı UĞURLU, Yüksel PİŞKİN, Hasan ARICI, Erdoğan DEMİRCİ, Servet AKTAŞ, Mecit EREN, Tarkan BAŞ, Serdar İYİDOĞAN, Erman ARKAN, Oben KULECİ, Taner SEZER, Ayşe EROĞLU, Serhat ÇATALKAYA, Fatma GÜREL, İlhan ONAY, Ahmet YILMAZ, Fahrettin SERGİN, Ertürk KARAKAŞ, Rüstem DUMAN, Reha TEZCAN, Sevil BORAN, Melih SEZER, Ali TATLIDİL, Polat TÜRKOĞLU, Selim VENKLİOĞLU, Meral BOSTAN, Adil Berk GÜRSOY, Şenol DOĞRAMACI, Ersan GÜVENER, Yurdagül AKBAŞ, Eren KÖSEOĞLU, Murat TAŞKIN, Gökhan ÇELİK, Mahmut POLAT.

Eray YETİŞTİREN 2018-06-02 20:36:00